نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

وزیر علوم خبر داد: راه‌اندازی گشت‌های انتظامی در اطراف دانشگاه‌ها | نقاط ناایمن دانشگاه‌ها با مدیریت هوشمند ایمن‌سازی شود + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۷۷۲۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
وزیر علوم خبر داد: راه‌اندازی گشت‌های انتظامی در اطراف دانشگاه‌ها | نقاط ناایمن دانشگاه‌ها با مدیریت هوشمند ایمن‌سازی شود + فیلم
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: گشت‌های منظم انتظامی در مسیر‌های تعیین‌شده در اطراف دانشگاه تهران و برخی دانشگاه‌های دیگر راه‌اندازی شده است.

حسین سیمایی‌صراف در حاشیه بازدید از پارک علم‌وفناوری خراسان در مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: آیین‌نامه جدید این وزارتخانه برای تأمین امنیت نقاط ناایمن در دانشگاه‌ها تدوین شده است و به‌زودی اجرایی می‌شود.

وی اظهار کرد: جزئیات این آیین‌نامه مبسوط است، اما به شکل اجمالی فقط می‌توان این‌طور گفت که در گام نخست، در جریان نامه‌نگاری و جلسه با وزیر کشور مقرر شد تا نیروی انتظامی پیوست ویژه‌ای برای تأمین امنیت دانشجویان در معابر اطراف دانشگاه‌های کشور ایجاد کند.

سیمایی ادامه داد: علاوه بر این، نظیر کاری که امروز در دانشگاه تهران درحال انجام است، در بقیه دانشگاه‌های کشور نیز انجام می‌شود که براساس آن، به موازات افزایش روشنایی معابر پیرامونی دانشگاه و راه‌اندازی گشت منظم انتظامی در مسیر‌های تعیین‌شده، در محیط‌های پرخطر هم کانکس پلیس مستقر خواهد شد تا امنیت بیشتری برای دانشجویان تأمین شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: همه دانشگاه‌های کشور مکلف به تخصیص بودجه، اجرای این آیین‌نامه اجرایی و الگوگیری از این رویه حفاظتی هستند.

وی همچنین به خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در پرونده ایمن‌سازی نقاط ناایمن در دانشگاه‌ها، مدیریت هوشمند شهر خیلی مهم است و باید از آن استفاده شود.

یک رکن مدیریت هوشمند نیز نصب دوربین‌هایی است که امروزه در همه کشور‌های توسعه‌یافته دنیا وجود دارد و حتی بدون نیاز به حضور فیزیکی و مستقیم پلیس، در رصد معابر حساس، با نظارت شبانه‌روزی و کنترل دقیق، به کمک حافظان نظم و امنیت می‌آیند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->